En smuksak blev færdig

Del gerne dette indlæg

Denne smuksak blev betroet mig i efteråret og siden har den været spændt på og af quilterammen flere gange, for den skulle quiltes helt specielt.

Hele processen startede med, at jeg lavede en sort/hvid kopi af et billede af tæppet og så gik jeg ellers igang med at udtænke quiltedesigns – og som du kan se længere ned, så blev ikke mange af idéerne ført ud i livet, men det var en sjov og spændende proces. 

Det meste af tæppet er frihånds- eller lineal quiltet, men i “vindmøllerne” har Q-matic hjulpet mig. Der er otte “vindmøller” i hvert hjørne og de er blevet quiltet med otte forskellige designs – herunder er billede af to af dem.

 

Resten er som sagt frihånds- eller lineal quiltning – herunder er nogle billeder jeg tog inden aflevering og bemærk lige alle de sjove og helt perfekte stoffer, der er brugt rundt i tæppet.

Bagsiden blev også ret flot

Tæppet er nu leveret tilbage og er allerede “godkendt” 🙃

 

De bedste quiltehilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på  herunder