Tørklæde med “perlestrik”

Del gerne dette indlæg

Man (læs jeg) bliver fristet, når jeg er på Fanø og det blev jeg også sidste år. Jeg har fået strikket af det meste af det garn jeg købte, men jeg havde ét fed MadItoch lace garn tilbage, som jeg ville bruge til et tørklæde, men bare ikke kunne finde det rigtige mønster til.
For et par måneder siden faldt jeg tilfældigt over Wintersweet fra BooKnits og var solgt, det skulle bare være DET sjal og det skulle være med perler – masser af perler…

Det med perlerne blev faktisk lidt af en udfordring, for jeg kunne ikke finde perler med stort nok hul, som jeg også kunne li’, men heldigvis vidste jeg, at der kom perler på messen i Middelfart, så strikketøjet blev sat på hold.

På messen fandt jeg præcis de perler jeg havde forestillet mig og jeg kunne ikke vente med at teste dem, så allerede om aftenen da jeg kom hjem og igen til morgenkaffen inden jeg skulle afsted igen, blev der strikket “perlestrik”

I opskriften anbefales det, at man bruger maskemarkører mellem hver rapport, en anbefaling jeg fulgte og var superglad for, da det reddede mangt et glemt omslag og en masse frustrationer over, at skulle tælle hele pinde, for at finde det glemte omslag.

Heldigvis har jeg MANGE maskemarkører, for jeg endte med at bruge 40 – med 18 maskers mellemrum 😱- det er altså mange masker på de sidste pinde!!!

Opskriften anbefaler, at man spænder tørklædet hårdt op, for at få det smukkeste maskebillede, men jeg synes det var rigelig stort og jeg kan faktisk godt lide de runde spidser, frem for de skarpe spidser, jeg ville få, ved at spænde op på lacewire, så jeg valgte bare at skylle sjalet og lægge det ud på et håndklæde til tørring.

Tørklædet blev noget større end jeg havde regnet med og det er nok også lidt for stor som det halstørklæde det egentlig var tænkt som, men hold nu op, hvor har jeg fået et smukt sjal til at tage over en sommer- eller festkjole.

 

De bedste strikkehilsner og go’ søndag

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive 😉

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på  herunder