Vil du med på kursus?

Del gerne dette indlæg

I går hyggede jeg mig med at sy en kursusprøve til et nyt kursus jeg skal holde hos Stof og Sy i Skanderborg fredag den 26. april. 

Kurset kommer til kombinere to af mine ynglingsting – applikation og sting.
Jeg elsker at applikere og jeg elsker at “nørde” i min maskines sting og se, hvordan de ser ud og hvad de kan blive til, hvis jeg ændre på dem og de to ting  har jeg forenet i dette kursus.

Behøver jeg at sige, at jeg glæder mig ?


Fredag den 5. april holder jeg også kursus. Denne gang sammen med Lene fra Stof og Sy . Denne gang er kurset vores populære “Kend din Symaskine”, hvor vi med udgangspunkt i den enkelte kursists ønsker, tager på rundtur i kursisternes symaskiner. 
Det er et kursus vi har holdt en del gange, men vi glæder os hver gang, for det er skønt at se kursisternes glade ansigter, når de finder nye og spændende måde at bruge deres maskiner på.

Skulle du have fået lyst til at deltage i et af disse kurser, skal spørgsmål og tilmelding ske direkte til Stof og Sy på info@stofogsy.dk eller 86520245

De bedste syhilsner

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på  herunder