Kreativ nedtællingskalender

Del gerne dette indlæg

Jeg elsker det, når mine kursister slår benene væk under mig, med deres kreationer og det gjorde Lone bestemt med denne skønne nedtællingskalender.

Broderiet i borten, er gentagelser af en af Pfaff icon’s maxisømme. Maxisømmen er hentet ind i broderidelen, kopieret og fordelt over en af det store rammer og broderet som et stort stykke, der er skåret til og syet sammen til den flotte bort.

Det søde broderi med de to små nisser, der kigger over kanten, findes i mange Pfaff broderimaskiner.
Der følger 24 nummermærker med til hver nedtællingskalender (ja, hun har lavet to nedtællingskalendre = 48 nummermærker!), der knappes på kalenderen, så børnebørnene kan holde øje med, hvor lang tid, er går før julemanden kommer helt ned gennem skorstenen ?

Ho ho ho fantastisk kalender, jeg bare måtte vise jer ?

De bedste juleønsker

Lone