Morgenkaffe og strikkede påskeæg

Del gerne dette indlæg

Påsken nærmer sig og i år har jeg kastet mig ud i at strikke påskeæg. 

Jeg faldt tilfældigt over en gratis opskrift af Julie Williams – og nu kan jeg slet ikke stoppe.

Jeg strikke i rester af strømpegarn (dem har jeg mange af, for jeg ret vild med at strikke strømper, men ikke god til at få resterne brugt). I opskriften er der diagrammer på de flotteste mønstre, men (indtil videre) har jeg udnyttet effekten i garnet og er ikke gået i gang med mønsterstrikket

Jeg har lavet nogle få ændringer i forhold til opskriften. 

 • jeg kunne ikke finde flamingo æg på 7 cm, som angivet i opskriften, så jeg er i stedet gået ned på pind 2,5 mm og det passer til de æg 6 jeg har fundet, uden yderligere ændring i opskriften
 • der skal tages ret mange masker ud på de første pinde og det giver et voldsomt træk i den nederste pind. For at undgå at skulle kæmpe så meget med den korte 1. omgang, har jeg delt maskerne på to strømpepinde, så de er lettere at strikke
 • jeg vil gerne kunne hænge æggene op, så jeg har valt at bruge slutenden til at hækle en række luftmasker inden jeg syr sammen efter anvisningerne i opskriften

  De bedste strikke hilsner 😀

  Lone

  Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

  Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller