Endnu en blød julegave

Del gerne dette indlæg

Så kan jeg endelig afsløre den sidste bløde julegave jeg gav – et hyggetæppe til min mor, syet af gamle cowboybukser og med applikerede cirkler, syet med cirkelapparat, af min fars gamle arbejds skjorter.

Jeg har lavet et mønster/vejledning, med en masse billeder til tæppet, som netop er blevet offentliggjort i det nyeste nummer af Kludemagasinet så jeg kan ikke komme med hele vejledningen her, men et par enkelte detaljebilleder kan jeg godt vise.

Nemlig af et par af cirklerne, hvor jeg har udnyttet nogle af mors lapninger og et nakkemærke simpelthen fordi jeg syntes det gjorde tæppet endnu mere sjovt og personligt, med de ekstra detaljer.

Sidste billede af tæppet i min udestue, nu har det fået et nyt og rigtig godt hjem hos min mor ❤

De bedste patchworkhilsner

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, så tilmeld dig nederst på siden (Subscribe)