Julefrokost med ny dug og juleløber

Del gerne dette indlæg

Jeg er vildt forelsket i årets juledug i Stof og Sy. For et par år siden lavede jeg juletræstæppe at det års juledug og de passer bare godt sammen, juletræstæppet fra den gang

og stoffet til dette års dug, som jeg så har valgt at lave til en løber i.

Ligesom med juletræstæppet, har jeg kantet løberen med en tæt overlock

Jeg har brugt helt almindelig overlock tråd i min Pfaff admire air 5000 overlocker, men jeg har TO tråde i overgriberen, for at få et mere fyldigt udtryk

For at få en pæn og næsten usynlig start/afslutning på sømmen, startede jeg midt på et rødt felt, så min overlapning faldt helt i med omgivelserne

Løberen skulle have en “bund” at ligge på. Jeg er så heldig, at have et større lager af diverse udgåede gardinstoffer og en af disse stoffer, havde den helt perfekte BAGSIDE i let offwhite med “damask” mønster. Også den fik en tur med overlockeren, så jeg lynhurtigt fik smukke duge til mit julebord, der passede til både min nye juleløber og mit gamle juletræstæppe

De bedste overlock jule hilsner 😀

Lone

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på Bloglovineller