Det er utrolig så meget magt, så lille en nål har

Del gerne dette indlæg

Når jeg underviser i overlock, bliver mine kursister altid overraskede, når jeg fortæller, at nålene på en overlocker har en gennemsnitlig levetid på 8-10 timers effektiv syning!

Som regel når jeg at skifte mine nåle inden de “laver ulykker”, men i dag viste de sig fra deres aller dårligste side, da jeg skulle indstille maskinen, inden jeg skal til at sy et par bukser. Jeg kunne simpelthen ikke indstille mig til et flot sting og så var der ikke andet for end at skifte nåle og hold da op en forskel!!!

De bedste syhilsner

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på  herunder