Nyder det smukke efterårsvejr

Del gerne dette indlæg

Da jeg kørte på arbejde tidligt i går morges, var det den smukkeste morgen jeg længe har set – og jeg har svært ved at forestille mig, at det har noget at gøre med, at jeg sjældent er oppe så tidligt ?.
Der var den smukkeste rødlige himmel og mosekonebryg ud over markerne og træerne spejlede sig i de småsøer jeg kørete forbi, virkelig smukt. Med sådan en udsigt, gør det ikke helt så meget, at man skal møde tidligt.

Nu var jeg alene i bilen, så jeg havde ikke mulighed for at tage billeder. Det havde jeg heldigvis, da vi i går eftermiddags nød det gode vejr og en gåtur i skoven ved Egebjerg.

[justified_image_grid preset=4 ng_gallery=15]

Resten af ugen bliver en kombination af at nyde det gode vejr, nyde familien, nyde at Steen har ferie og lave messeforberedelser, så jeg er klar til Kreative Dage 10 dage.