Fantastisk træfoplevelse

Del gerne dette indlæg

Efter en masse hemmelighedskræmmeri og hårdt arbejde, blev det endelig tid til at afsløre, hvad det er jeg har brugt så mange timer på at sy.

Jeg deltog i Dansk Patchwork forenings årlige træfudfordring med to tilmeldinger, en quiltet jakke (mere om den en anden dag) og et julesæt.
Julesættet vandt og for at det ikke skal være løgn, så blev min veninde, som jeg har siddet og syet udfordringstøj sammen med, nummer 2!

Der er vist ikke noget at sige til, at vi ser lidt stolte ud.

Løbende i syprocessen tog jeg en masse billeder, som jeg har sammensat til en lille bog. Flere steder i bogen har jeg klistret prøver ind, så jeg fremover har et dejligt minde om, hvordan sættet blev til.

Bogen havde jeg sendt med til træffet og rigtig mange var henne og bladre i den.
Herunder er et PDF eksemplar af bogen.

[pdf-embedder url=”https://usercontent.one/wp/www.kroghkunst.dk/wp-content/uploads/2018/08/Julesæt-med-applikationer-2.pdf” title=”Julesæt med applikationer 2″]

Jeg har aldrig deltaget i en træfudfordring før, så jeg var noget nervøs, da jeg afleverede mit tøj og jeg er helt vild stolt nu, for de andre “deltagere” i udfordringen, var bare så flotte og kreative.

Det var en lang process at få designet tøjet oppe i mit hoved og derefter at få det syet. Det tog virkelig lang tid, men det var det hele vær – og nu har jeg en skøn kjole, jeg kan have på på arbejde hele december måned.