Kursus med elektronisk kursusmateriale

Del gerne dette indlæg

I fredags holdt jeg kursus hos Stof og Sy i Skanderborg i Pfaff og Husqvarna Vikings quilt binder.


Kurset i sig selv var godt – ikke mindst på grund af mine skønne kursister 😃 men det, der var bemærkelsesværdigt, var at det var det første kursus jeg har holdt, hvor kursusmaterialet var elektronisk 💻

Jeg havde skrevet kursusvejledningen i Project Creator, en app i MySewnet og sendt et link til materialet til kursisterne, der derefter kunne indlæse det på deres tablets eller direkte på deres maskine, hvis de havde en maskine med WiFi.

Herefter kunne kursisterne følge vejledningen trin for trin, med billeder og tekst lige ved hånden.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg laver kursusmateriale på den måde. Det var let for mig, vi sparede en masse papir da materialet ikke skulle printes og ikke mindst var kursisterne glade for at modetage materialet på den måde 😃

De bedste kursus hilsner 😀

Lone

Skriv meget gerne en kommentar – OBS! på grund et spam filter på min side, kan det godt tage noget tid, før din kommentar bliver synlig, men det skal ikke afholde dig fra at skrive ?

Ønsker du at få besked, når jeg skriver her på siden, kan du tilmelde dig ved at klikke på  herunder