Færdig arbejde

Del gerne dette indlæg

Fanø er fristelsernes ø – i hvert fald for mig ? og årets strikkefestival var ingen undtagelse. 

Jeg fik købt ind til to store projekter + det løse ? De to projekter er nu endelig færdige, så jeg kan lune mig i dem.

Jeg var knap kommet hjem, før jeg lavede strikkeprøve til det første projekt – en jakke i pelsuld fra Uldsnedkeren og opskrft fra Hjelholts Uldspinederi.  Det er et spændende projekt, med to varianter af hævemasker/vævestrik. Egentlig lige ud af landevejen, men den øverste del var hård ved skuldrene, da maskerne bliver meget stramme pga. strikkemetoden. 
Resultatet er jeg superglad for – det er blevet en rigtig “Lone-model” ❤

Det andet projekt er også fra Uldsnedkeren og Hejlholt. Denne gang i Angora/merino og ikke pelsuld som angivet i opskriften.

Mønstret ser vildt indviklet ud, men der er system i det, så det var faktisk rimelig let at strikke. Hver anden maske var dog drejet ret og det var hårdt med mine skuldre, så jeg har kun strikke lidt ad gangen, men stille og roligt blev den færdig.
Min version er kortere en originalen, men jeg er superglad for den. Den er blød og lækker og meget let.

 
De bedste strikkehilsner

Lone